AVÍS LEGAL

INFORMACIÓ COORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, INES FRAMIS MOLINA , l’informa que és titular dels llocs web: www.finquesframis.com d’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, INES FRAMIS MOLINA , notifica les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és INES FRAMIS MOLINA amb CIF/NIF: 38807246J i domicili social: RAMBLA FRANCESC MACIÀ, 4 LOC. Codi Postal: 08358. Localitat: ARENYS DE MUNT. Província: BARCELONA. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: info@finquesframis.com

 

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per, accés i ús dels llocs web de INES FRAMIS MOLINA atorga la condició d’usuari, per la qual s’accepten, en navegar per la pàgina de INES FRAMIS MOLINA, totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.
La pàgina web de INES FRAMIS MOLINA proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis emesos per INES FRAMIS MOLINA per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

 

L’ús de la informació, serveis i dades oferts per INES FRAMIS MOLINA contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.

 

A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol usuari d’Internet (maquinari i programari).

 

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privacitat.

 

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web .